Shkarko & instalo programin e qytetit  Kliko  http://d2wuvg8krwnvon.cloudfront.net/appfile/ad8838e56e73.apk

 Klikoni në link per te shkarkuar programin per paisjet Androit & ios - BlackBerry & Tablet -> 

Kliko linkun ->> https://goo.gl/ooj1qC 
 Dhe shkarkoje si çdo program tjetër qe perdorni ne celularin tuaj . 
Instalojeni dhe perdoreni vetem nga ky program programe te ndryshme . 

1- Futuni ne facebook - Instagram & Twitter
2- Dëgjoni Radio Divjaka Online
3- Flisni në chatt me miq .
4- Flisni në What's App 
5- Dërgoni sms në celular
6- Shkarkoni Programe
7- Bëni foto -Video- rregjistroni audio - modifikoni fotot & Shikoni motin.
8- Shikoni Tv .
9- Lidhuni direkt me faqet administrative te qytetit si edhe faqet e disa bizneseve.
10- Sport - Rezultate Live.
ETJ...  

1 screnshot i programit  Shkarkoje direkt http://d2wuvg8krwnvon.cloudfront.net/appfile/ad8838e56e73.apk